Guri's turblogg

Guri's turblogg

Om bloggen

Velkommen til min blogg her i cyberspace! Her vil du finne informajon om turer, pakklister, tips til turmat og dagbok fra lengre turer. Håper du finner innholdet av interesse :-) Ha en knallfin dag! Smil fra Guri

guriannehansen.no - YOUTUBE - INSTAGRAM

21/4 Rusletur til Dukla

Mount EverestPosted by Guri Anne Hansen Thu, April 23, 2015 11:38:24

Sov vanvittig godt i natt. Hadde lagt meg med 48 i hvilepuls så at kroppen akklimatiserer er det ingen tvil om. 10 timer søvn er heller ingen selvfølge i høyden. Sover mao veldig godt for tiden – heldigvis. Verre er det med Pål som sliter med feber og hoste. Etter en liten runde ble vi enige om at han skulle bli med til Dukla, ca 200 m høyere.

Nok en dag med fantastisk påskevær. Sola varma skikkelig godt, men vinden var jæ…sur. Kosegåing til Dukla, knappe tre timer. Tok masse bilder og nøt å være på tur. Samtidig hørte jeg på musikken jeg hadde fått av min venninne Anka. Perfekt musikk. Blir jo bare i så godt humør med musikk og de storslagne omgivelsene.

Dagens spenningsmoment var forholdene på lodge’n i Dukla. Jeg hadde vært der i 2004 sammen med Siri og Solrun og hadde overhode ingen positiv opplevelse av stedet. I mellomtiden hadde det kommet et nytt hotell på stedet så jeg krysset fingrene for at Dawa gikk dit. Til min store frykt gikk han til det andre. Rommene var lite innbydende (for å si det mildt) så jeg ba pent om å få bytte til det andre hotellet der standarden var betraktelig mye bedre. De andre smilte og syntes det var helt greit. Tilbydde oss å betale mellomlegget til Dawa også. Veldig god mat også her og matlysten er fremdeles på topp.

Rolig ettermiddag der vi slappa av i posen, leste boka til Randi Skaug om Kongefølelsen. Utrolig fin og inspirerende bok som er perfekt mtp denne turen. ANBEFALES!

I morgen blir det nok en tøff dag. Vi skal opp til et pass på knappe 5500 moh, dvs 900 høydemeter opp.

Turhilsen fra Guri  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.