Guri's turblogg

Guri's turblogg

Om bloggen

Velkommen til min blogg her i cyberspace! Her vil du finne informajon om turer, pakklister, tips til turmat og dagbok fra lengre turer. Håper du finner innholdet av interesse :-) Ha en knallfin dag! Smil fra Guri

guriannehansen.no - YOUTUBE - INSTAGRAM

Namche

Mount EverestPosted by Guri Anne Hansen Wed, April 15, 2015 14:14:51

14.-15. april Namche

Ahhh, fantastisk herlig å komme til Namche, Sherpahovedstaden. Byen som klorer seg fast i en fjellside ca 3500 moh er bare herlig å komme tilbake til. I går gikk vi fra Pakding til Namche og forserte den berykta 700 m bakken opp til byen med minimalt bruk av krefter. I dag har vi vært på akklimatiseringstur til Everest view hotel, ca 3900 moh. Pga snøvær var utsikten elendig. Vi fikk imidlertid en god akklimatisering og det var tross alt det viktigste. I morgen setter vi kursen for Tangboche.

I Everest BC har det kommet 50 cm snø de siste dagene så vi er glad for at vi ligger lengre nede i dalen. Vi har også fått positive meldinger om at trase gjennom isfallet er lagt ferdig. Denne er lagt mere midt i brefallet og er dermed sikrere enn fjorårets trase.

Ellers så er formen på gruppa bra. Litt ymse magestyr, men det ordner seg. I morgen setter vi kursen for Tangboche. Livet smiler :-)

PS. Litt styr med å laste opp bilder så det får komme etter hvert.

Se også link http://www.aimlofty.com/#!Phakding-Namche-Baazar-3500m/cgcr/552d55ed0cf2784deab58050

turhilsen fra guri  • Comments(0)//guritur.guriannehansen.no/#post5