Guri's turblogg

Guri's turblogg

Om bloggen

Velkommen til min blogg her i cyberspace! Her vil du finne informajon om turer, pakklister, tips til turmat og dagbok fra lengre turer. Håper du finner innholdet av interesse :-) Ha en knallfin dag! Smil fra Guri

guriannehansen.no - YOUTUBE - INSTAGRAM

10/4 Kathmandu

Mount EverestPosted by Arnold Hansen Sat, April 11, 2015 06:54:57

ENDELIG!!!! Etter 20 mnd forberedelser var det herlig å sette seg på flyet til Kathmandu. For første gang i mitt liv fløy jeg business og det blir ikke siste gang! En utrolig behagelig flyreise med god mat og drikke.

Vel fremme så var det kun Pål sin ene bag som ikke kom. Denne ble kjapt lokalisert så allerede dagen etter var den på plass.

Dawa Chiiri Sherpa møtte oss på flyplassen med verdens første smil. Jeg var spent på om han kjente meg igjen, men han sa med et stort smil "Long time, no see". Spurte også hvordan Solrun hadde det, kom inn på yatzey-spilling og "Runde-grisehaug" (et underlig ord vi lærte han i 2004 da vi spilte yatzey oppover Khumbu-dalen) Gleder meg til å vise filmen vi lagde etter trekking-turen jeg hadde sammen med Siri, Solrun og Dawa i 2004.

Ellers så hadde vi en rolig dag i Kathmandu med shopping, besøk hos den Norsk ambassaden der vi fikk ros for ryddighet i vår informasjon.

Mandag morgen setter vi kursen for fjellene. Frem til da blir det ferie, nyte livet, litt pakking og besøk hos en Lhama for å få den nødvendige velsignelsen.

Vårt team er allerede i bace-camp for å etablere camper og tau så dette ser utrolig bra ut :-)

Dawa fikk for øvrig overrekt team-dunjakka i går kveld og ringte umiddelbart til gutta i bace-camp for å fortelle om dun-jakka. Utrolig kjekt at den falt i smak. Mer utstyr vil bli overlevert etter hvert.  • Comments(2)//guritur.guriannehansen.no/#post2