Guri's turblogg

Guri's turblogg

Om bloggen

Velkommen til min blogg her i cyberspace! Her vil du finne informajon om turer, pakklister, tips til turmat og dagbok fra lengre turer. Håper du finner innholdet av interesse :-) Ha en knallfin dag! Smil fra Guri

guriannehansen.no - YOUTUBE - INSTAGRAM

23/4 Loboche

Mount EverestPosted by Guri Anne Hansen Thu, April 23, 2015 11:54:29

Våknet til nok en dag med fantastisk vær. Sur vind, men ellers helt topp. Det store spenningsmomentet denne morgenen var formen til Pål. Heldigvis var han mye bedre og klar til å bli med videre.

Før vi kunne dra måtte vi repakke, nok en gang. En del av utstyret skulle til Lobuche High Camp, men resten skulle følge med oss videre til Lobuche på knappe 5000 moh.

Rett ved Dukla ligger den enorme moreneryggen til Kumbu Icefall. Stien snirklet seg ved siden av denne ca 300 høydemeter opp fra Dukla. Som vanlig gikk vi i et «smooth» tempo. La merke til flere som gikk mye hurtigere enn oss, men som lå bak oss på toppen av bakken. Amatører!!!!

På toppen av bakken ligger minnestedet til mange som har mistet livet på Mount Everest. Det var sterkt å se og til ettertanke. Må innrømme at jeg tenkte på hva i alle verden jeg holder på med….

Fra minnelunden var det lett spasertur til Louche. Her ble vi installert på «Super De luxe» rom. Det var tapet på veggene og antydning til litt klasse. Vi mistenker at Dawa har lært av episoden i Dukla der jeg satte med "fullstendig" på bakbena J

Etter en nydelig lunch fikk vi varmt vaskevann. LYKKE! Setter utrolig stor pris på noe så enkelt etter å ha vært på tur en stund.

Rolig dag ellers. I morgen setter vi kursen for Loboche East High Camp. Vi satser på å nå toppen dagen etter. Ser frem til å ligge i telt og få litt toppfølelse.  • Comments(4)//guritur.guriannehansen.no/#post15